Ofis ve Burslar Sorumlusu (Ref: Ofis ve Burslar Sorumlusu)

Yücel Kültür Vakfı İstanbul
Tam Zamanlı
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 2471

Paylaş

İlan Detayları

Kültür sanat  alanında faaliyet gösteren, aynı zamanda ihtiyaç sahibi gençlere  burs desteği sağlayan Yücel Kültür Vakfı aşağıdaki sorumlulukları yerine getirebilecek “Ofis ve Burslar Sorumlusu” aramaktadır.

Vakıf Genel Sekreterliği’ne doğrudan bağlı olarak görev alacak Ofis ve Burslar Sorumlusu’nun görevleri aşağıdaki gibidir:

İş Tanımı

  1. Tüm ofis ve sekreterlik hizmetleri
  2. Dil ve eğitim burslarının yönetimi, takibi
  3. Bağışçılarla iletişim, bağışların takibi
  4. Ön muhasebe, banka talimatlarının hazırlanması
  5. Vakıf idari işlerinin yürütülmesi
  6. Aylık bülten yönetimi

Aranan Nitelikler

  1. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak
  2. Excel başta olmak üzere ofis programlarını iyi seviyede kullanmak
  3. Orta düzeyde İngilizce bilmek
  4. Uzun süreli çalışmaya müsait olmak
  5. 28-43 yaş arası adaylar

Başvuru için fotoğraflı CV’lerinizi ve 1 sayfayı geçmeyecek niyet mektubunuzu “Ofis ve Burslar Sorumlusu” konu başlığı ile destek@yucelkulturvakfi.org adresine göndermenizi rica ederiz.

Yücel Kültür Vakfı

Yücel Kültür Vakfı, kurulduğu 1969 yılından beri gerçekleştirdiği etkinlikler ve projelerle gençlerin hayatlarında fark yaratmayı hedeflemektedir. Gençlere hizmet veren bir kültür vakfı olarak kurulan Yücel Kültür Vakfı; maddi veya çevresel nedenlerden dolayı kültür ve sanat alanında destek bekleyen veya bu alanlarda kendini geliştirmek isteyen istekli tüm gençlere açıktır.
Kültürün ve sanatın öncelikle gençlerin hayatlarındaki değiştirici ve dönüştürücü etkisine inanmış ve tüm varlığını bu yolda vakfetmiş olan Yücel Kültür Vakfı; kültürü ve sanatı “yücelten” bir sivil toplum kuruluşu olmayı kuruluş felsefesi olarak kabul etmekte ve YÜCEL ismini de buradan almaktadır.

Gençlerin hayallerini, projelerini yine gençlerin sürece aktif katılımı ile gerçekleştiren Yücel Kültür Vakfı; şeffaf, gençler arasında dil, din, etnik köken, cinsiyet gibi herhangi bir ayrım yapmadan; ülkesine faydalı, çağdaş, donanımlı, sağduyulu, hayatı sorgulayan gençlerin yetişmesi için çalışmaktadır. Vakfımız 46 yıl boyunca yarınını bugün değiştirmek isteyen gençlerin katılımı ile her geçen gün büyüyen bir beraberliğin ortağı olmaktan dolayı son derece mutludur.
Vakfımız uluslar arası gençlik değişimleri ile birçok gencin Avrupa fırsatlarından faydalanmasını sağlamakta; düzenlediği ulusal eğitimler, projeler, seminerler ile gençlerin kendilerini geliştirmelerinin önünü açmaktadır. Bununla beraber verdiği burs ve hibeler ile maddi desteğe ihtiyaç duyan gençlerin her zaman yanında olmuştur. Avrupa Komisyonu’nun Türkiye’deki akredite kuruluşlarından olan YKV, Avrupa Gönüllü Hizmeti projelerinin ev sahibi, gönderici kuruluşu ve gençlik projelerinin başvurucusu ve partnerliğini yapmaktadır.

Benzer İlanlar