Gökkuşağı Derneği Deprem Yaralarını Sarmak İçin Ekip Arkadaşları Arıyor

GÖKKUŞAĞI DERNEĞİ Adıyaman
Üniversite
Tam Zamanlı 1-3
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 2317

Paylaş

İlan Detayları

Gökkuşağı Derneği, 2002 yılında Adıyaman’da kurulmuş, mülteci ve sığınmacılara yönelik çalışmalar yürüten yerel bir STK’dır. Koruma, psiko-sosyal destek, danışmanlık, eğitim ve temel ihtiyaç desteği alanlarında faaliyetler yürütmektedir. Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman’da yürütülecek çalışmalarda görev almak üzere, ekip arkadaşları aranmaktadır.

Pozisyon: Project Officer (dağıtım sorumlusu), Proje Asistanı (Saha Çalışanı dağıtım elemanı), Psikolog, PSS Facilitator (PSS Prıje Asistanı), Lojistik Asistanı, Finans/HR/ADMIN Asistanı

Pozisyon Türü: Tam Zamanlı

Şehir:  Adıyaman. Lütfen Adıyaman’da ikamet edebilecek ve çalışabilecek adaylar başvuru yapsın. (Çünkü deprem nedeniyle barınma sorunu yaşanmaktadır. Adaylar barınma sorununu dikkate almalıdır.

İlgilenen adayların gd.kadirboztepe@gmail.com  e-mail adresine,

 konusuna; “ÇALIŞMAK İSTEDİĞİ POZİSYONU yazarak, özgeçmişlerini (CV) göndermeleri gerekmektedir.

İlgili pozisyonların İş Tanımlarını www.gokder.net web sitemizdeki duyurular bölümünde bulabilirsiniz.

Yalnızca kısa listeye giren adaylarla iletişime geçilecektir. Telefon ve e-posta yoluyla bilgilendirme yapılmayacaktır.

Depremin neden olduğu acil insani yardım ihtiyacı nedeniyle uygun aday bulunduğunda ilanın son günü beklenmeden personel alımı yapılabilecektir.

GÖKKUŞAĞI DERNEĞİ

Şehre ve insana katkı sunmak amacıyla Adıyaman' da kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu. AB projeleri kapsamında mültecilere acil koruma ve eğitim desteği vermektedir.

Benzer İlanlar