Halkla İlişkiler Görevlisi (Ref: JV21015)

MIDMAR Organization (Bilgi Gelişim Derneği) Gaziantep
Lise
Tam Zamanlı 1-3
İngilizce (C1, Level 5, Upper Intermediate)
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 2138

Paylaş

İlan Detayları

HAKKIMIZDA

Bilgi Gelişim Derneği kendini, çeşitli durumlardan etkilenen bireyleri ve toplulukları güçlendirmeye adamış, Gaziantep’te yer alan kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşu olarak tanımlamaktadır. Bu nedenle Orta Doğu ülkelerindeki veya diğer milletlerin yanı sıra daha uzak ülkelerdeki ev sahibi topluluklar ve akredite diasporalara özellikle odaklanmaktadır.

İnsani geliştirme ve kalkınma alanında derin deneyime sahip, istikrarsızlıktan büyük ölçüde etkilenen veya istikralı ülkelerin sivil toplumu odaklı bir diaspora kuruluşu olarak yerel toplulukların, kapasite geliştirmelerini ve güçlenmelerini desteklemenin, onların geniş tabanlı kapsayıcı ve toplum öncülüğünde değişim sağlama potansiyellerini ortaya çıkarmanın anahtarı olduğuna inanılmaktadır.

Şu anda Ortadoğu gibi krizlerden, toplumsal huzursuzluktan ve istikrarsızlıktan büyük ölçüde etkilenen bir bölgede, dönüşümü destekleyecek olan olgunun, işbirliğini teşvik eden ve karşılıklı destek ağları geliştiren bu yerel kapasite ve dayanaklar olduğuna inanılmaktadır. Söz konusu bölgelerde sivil toplum arasında istikrar ve sosyal uyumu teşvik etmek en genel görevlerini arasındadır,

İŞ ÖZETİ

Kamu ve sivil toplantılarda derneği temsil edecek, Bilgi Gelişim Derneğin politikaları ve çıkarları doğrultusunda, Bilgi Gelişim Derneği ile kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları arasında iletişim ve koordinasyon köprüleri kurmak için proje ve protokol konusunda tecrübeli, yazışma ve iletişim bilgileri hakkında deneyim sahibi bir “Halkla İlişkiler Sorumlusu” arıyoruz.

GENEL NİTELİKLER

Sadece kadın adaylar başvuru yapabilecektir.

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2. Gaziantep’te ikamet etmek ve sadece görev nedenli yer değişikliği yapacak olmak,
  3. Seyahat engeli bulunmamak,
  4. Üniversite mezunu olmak ve tercihen aşağıdaki fakültelerin/programların birinden mezun olmak:
    1. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler, Psikoloji ve Sosyoloji, Fen Edebiyat Fakültesi vb.
  5. 5 yıl veya daha az süre önce mezun olmak,
  6. İngilizce dil yeterliliği ileri seviye (C1) olmak,
  7. Tercihen Arapça bilmek,
  8. Gaziantep’te ikamet ediyor olmak.

DİĞER AYRINTILAR

  • İş tanımı: Halkla İlişkiler Görevlisi
  • İş kodu: JV21015
  • İşe alım adımları: İngilizce yeterlilik sınavı ve sonrasında yazılı sınav
  • Mülakat durumu: Sınavdan sonra İngilizce ve yazılı sınavdan başarılı olan adaylar mülakata çağrılacaktır.
  • Mülakat içeriği: Vakıf ya da derneklerin iş ve işleyişi ile ilgili bir sunum istenecek ve adaylara detaylı bilgi mülakat öncesi verilecektir.

MIDMAR Organization (Bilgi Gelişim Derneği)

MIDMAR Organization (Bilgi Gelişim Derneği) is a non-governmental, non-profit organization registered in Gaziantep, Turkey in 2017. MIDMAR works primarily on empowering and developing the community, through building social capital and improving social mobility management. MIDMAR projects focus on creating solutions to better utilize resources, improving the skills of the targeted groups, discovering untapped opportunities to invest in, and transforming individual values into collective values, as well as focusing on supporting community relations to turn them into participatory relations rather than competitive. All of the above is achieved through our three major programs, which are community empowerment, economic empowerment and innovation, and empowerment of civil society.

Benzer İlanlar