İş Geliştirme Uzmanı

İnsani Gelişme Vakfı Şanlıurfa
İş Geliştirme Uzmanı
Doktora,Yüksek Lisans,Üniversite
Tam Zamanlı 1-3
Arapça (C2, Level 6, Advanced),İngilizce (C2, Level 6, Advanced),Türkçe (C2, Level 6, Advanced)
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 2378

Paylaş

İlan Detayları

          KOBİ’lerin ve girişimcilerin iş geliştirme sürecindeki ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaçlarının karşılanması için faydalanıcılara gerekli bilgilendirmenin yapılması, ihtiyaçlara yönelik olarak ve proje yazımı sürecinde faydalanıcılarla birebir çalışılması, yazılan projelerin değerlendirilmesi ve ilgili eğitim içeriklerinin hazırlanıp eğitimlerin düzenlenmesi için Şanlıurfa'da İş Geliştirme Uzmanı istihdam edilecektir.

Aranılan Özellikler

  • Üniversitelerin tercihen Ekonomi, Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi gibi İdari, Sosyal veya Siyasal Bilimler fakültelerine bağlı bölümlerinden mezun olmak.
  • İlgili alanda lisans üstü eğitim almış olmak tercih sebebidir.
  • Minimum 5 yıl İş Geliştirme Uzmanlığı/Yöneticiliği pozisyonunda ve/veya Satış-Pazarlama veya Finans birimlerinde çalışmış olmak.
  • Minimum 2 yıl girişimcilik veya KOBİ’lere yönelik iş geliştirme alanında Danışman, Eğitmen veya Mentor olarak çalışmış olmak.
  • Eğitim içeriği hazırlama ve eğitim verme deneyimine sahip olmak.
  • Ekip çalışması konusunda deneyimli olmak.
  • Çok kültürlü ortamlarda çalışmaya açık olmak.
  • MS Office Programlarını kullanabilmek.
  • Ekip üyeleri ve proje faydalanıcılarıyla insan hakları ve saygı çerçevesinde iletişim kurmak.

 

İnsani Gelişme Vakfı

İNGEV, İnsani gelişme için referans kabul edilen bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olmak vizyonuyla hareket eder ve savunuculuk, araştırmalara dayanan sosyal politika önerileri ve uygulama projeleri yaparak insani gelişmeye katkıda bulunur.
İNGEV, kimseyi arkada bırakmama hedefiyle özellikle hassas grupların yaşam standartlarını geliştirmeye odaklanır. Öncelikle düşük gelirlilerin, kadınların, çocukların, mültecilerin ve iklim değişikliğinden zarar görenlerin sürdürülebilir geçim kaynaklarına sahip olmaları ve erişimi için çalışır.
Etkin sonuçlar almak için her düzeyde karar verici ile, merkezi ve yerel yönetimle işbirliği yapar. İNGEV ayrıca insana yakışır iş ve ekonomik büyüme, cinsiyet eşitliği, eşitsizliklerin azaltılması, sorumlu tüketim-üretim ve iklim eylemi başta olmak üzere sürdürülebilir kalkınma hedeflerini ve insani gelişmeyi savunmayı başlıca misyonu olarak görmektedir.

Benzer İlanlar