KA.DER İDARİ OFİS ASİSTANI İŞ İLANI

KADER Kadın Adayları Destekleme Derneği İstanbul
Asistan
Üniversite
Tam Zamanlı 1-3
İngilizce (B2, Level 4, Intermediate )
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 2432

Paylaş

İlan Detayları

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER), kadınların her alanda eşit olarak temsil edilmelerini savunan bir kadın örgütüdür. Türkiye’de kadınlar, farklı sosyal alanlarda varlıklarını kanıtladıkları halde üst düzey yönetimlerde, özellikle de siyasette, eşit temsilden hala çok uzak bir konumdadır. Bu eşitsizliği gidermek, tüm yurttaşların kararlara katılımını sağlamak, kadın deneyimi ve çözüm üretme yeteneğini sosyal ve siyasal alanlarda kazandırmak amacıyla Mart 1997’de kurulan KA.DER, seçimle ve atamayla gelinen tüm karar organlarındaki kadın temsil oranlarını yükseltmek için çalışır. KA.DER bu hedeflere ulaşmak için lobi, savunu, kampanya, örgütlenme, dayanışma ve eğitim çalışmaları yürütür.

KA.DER Mecidiyeköy Merkez Ofisine Derneğin iletişim ve yazışmalarını, evrakların dosyalanması ve arşivlenmesini gerçekleştirecek, dernek üye ilişki ve işlemlerini yürütecek, derneğin çalışmaları ve işlemleri doğrultusunda işlemlerin organize biçimde ilerlemesi için günlük, haftalık ve aylık iş planlarını takip ederek Genel Yönetim Kurulu’nu (GYK) asiste edecek, orta seviye İngilizce bilen, ofis programlarını ve elektronik ortamda yürütülen işlemleri ve bunun için gerekli programları etkin bir şekilde kullanma bilgisine sahip idari ofis asistanı alınacaktır.

Başvuracak adayların ofis idaresinde üç yıllık deneyime sahip ve üniversite mezunu olmaları gerekmektedir.

Başvuru Süreci:

İlgilenen adayların Türkçe özgeçmişlerini ve niyet mektuplarını “İdari Ofis Elemanı Başvuru” başlığı ile proje5@ka-der.org.tr adresine 31 Aralık 2021 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Sadece ön elemeyi geçen adaylar ile iletişime geçilecektir.

KADER Kadın Adayları Destekleme Derneği

KA.DER, kadınların ve erkeklerin her alanda eşit olarak temsil edilmelerini savunan bir kadın örgütüdür. Toplumu ve bireyleri ilgilendiren kararların alındığı, seçim ve atama ile oluşan tüm karar organlarında kadın erkek eşitliğini demokrasinin bir gereği olarak kabul eder.
Türkiye’de kadınlar, farklı sosyal alanlarda varlıklarını kanıtladıkları halde üst düzey yönetimlerde, özellikle de siyasette, eşit temsilden hala çok uzak bir konumdadırlar. Bu eşitsizliği gidermek, tüm yurttaşların kararlara katılımını sağlamak, kadın deneyimi ve çözüm üretme yeteneğini sosyal ve siyasal alanlara kazandırmak amacıyla Mart 1997’de kurulan KA.DER, seçimle ve atamayla gelinen tüm karar organlarındaki kadın temsil oranlarını yükseltmek için çalışır.

Benzer İlanlar