MAYA VAKFI ACİL OPERASYONLAR İÇİN POZİSYONLAR – GENEL DUYURU

Maya Vakfı İstanbul
Tam Zamanlı
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 3194

Paylaş

İlan Detayları

Maya Vakfı Hakkında

Herkesin insanca yaşamayı ve gelecek umudu taşımayı hak ettiğine inanan Maya Vakfı; 5-24 yaşındaki çocuklar ile gençlerin zihinsel, fiziksel ve akademik gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Maya Vakfı, ana faaliyet alanını oluşturan ruhsağlığı ve psikososyal destek programı kapsamında , maruz kaldıkları travmanın çocuklarda yarattığı tahribatı onarmak hedefiyle, çocuklara baş etme becerileri kazandırmaya yönelik etkinlikler düzenliyor. Savaş, göç,kayıp, şiddet gibi nedenlerle travmaya maruz kalan çocuklara, koruma hizmetlerinin yanı sıra, yaratıcı sanat terapileri ve sosyo-kültürel aktiviteler aracılığıyla rehabilitasyon desteği veriyor.

 

“Maya Vakfı, birlikte çalıştığı, hizmet verdiği bireylerin refahını korumaya, geliştirmeye ve onlar için güvenli alanlar yaratmaya kararlıdır; tüm çalışan ve gönüllülerinden bu taahhüdü gerçekleştirmelerini bekler. Maya Vakfı, cinsel sömürü ve istismar, cinsel taciz, görevin kötüye kullanılması ve ayrımcılık başta olmak üzere Maya Vakfı’nın amaç ve ilkeleriyle bağdaşmayan davranışlar konusunda sıfır tolerans politikasına sahiptir. Maya Vakfı ayrıca çocuk güvenliği standartları ile cinsel sömürü ve istismarın önlenmesi ilkelerini de kabul eder ve bu ilkeleri kurum çalışmalarında anaakımlaştırır. Seçilen tüm adayların bu standartlara ve ilkelere uymaları beklenir; bu nedenle adaylar referans kontrolü ve geçmiş araştırması aşamalarından geçeceklerdir. Geçmiş araştırması, akademik geçmişin ve çalışma geçmişinin doğrulanmasını içerecektir. Seçilen adayların geçmiş araştırması kapsamında ek bilgi sağlamaları gerekebilir.

 

İlan Detayları

Maya Vakfı deprem bölgesinde yapılacak operasyonlar için birlikte çalışacağı ekip arkadaşlarını arıyor.

*Pozisyonlar İstanbul merkezli olup ilgili bölgeler için seyahat edilecektir.

İlgilenen adaylar özgeçmişlerini  e-posta konusuna İlgili pozisyon adıyla birlikte, örneğin “Psikolog Pozisyonu İş Başvurusu” yazarak ik@mayavakfi.org adresine gönderebilirler.

  • Psikolog
  • MHPSS Program Koordinatörü
  • Çocuk Koruma Sorumlusu 
  • Muhasebe

Maya Vakfı

Maya Vakfı doğal afet, pandemi, aile kaybı, göç ve zorbalık gibi sebeplerle psikolojik travmaya maruz kalmış 5-24 yaş arasındaki çocuklara ve gençlere psikososyal destek hizmetleri sunmaktadır. Özgür, güvenli ve üretken bir çocukluk yaşamış sağlıklı bireylerden oluşan bir toplum hayaliyle Haziran 2015’te faaliyete geçen Vakıf, çocukların travmayla başa çıkmalarına yardımcı olmak için Psikolojik İyileşme Becerileri (SPR) modelini sanat terapileri metodu ile birleştirip uygulayan ve bu konuda öncülük yapan tek kurumdur. Programlarının odağına öncelikle imkânı kısıtlı ve travmaya maruz kalan çocukları yerleştiren Maya Vakfı, bütüncül bir yaklaşımla çocukların hayatına etki eden kişi ve kurumların da özellikle psikolojik travma konusundaki duyarlılığını artırmak ve kapasitelerini geliştirmek üzere çalışmaktadır.

Benzer İlanlar