Proje Asistanı

HAPPY SANTE GLOBAL İstanbul,Ankara
Tam Zamanlı
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 4937

Paylaş

İlan Detayları

Aranılan Nitelikler ve Görev Tanımı

Vakfımızın paydaş kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde yurt içi ve yurt dışında yürüttüğü projelerde görev almak üzere aşağıdaki niteliiklere sahip ve tanımlanan işleri yürütebilecek personel istihdam edilecektir

  • Otelcilik ve turizm konusunda meslek lisesi, ön lisans veya lisans mezunu olmak,
  • Tercihen yüksek lisans derecesine sahip olmak,
  • Tercihen İngilizce dil bilgisine sahip olmak,
  • Tercihen Enformasyon Memurluğu yabancı dil başarı belgesi sahibi olmak,
  • Esnek çalışma veya uzaktan çalışmaya yatkın olmak,
  • Seyahat kısıtı olmamak,
  • Projelerin yürütülmesine ilişkin verilen görevleri yerine getirmek

 

Türkiye Organ Nakli Vakfı, personel istihdam süreçlerinde fırsat eşitliği ve eşit davranış ilkesini benimsemiştir. Bu çerçevede ilkesel olarak; cinsiyet, din, dil, uyruk ve etnik köken, ırk, deri rengi, engellilik, dış görünüş, medeni hal veya ailevi durum, yaş veya siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin adaylara ve çalışanlara saygı göstermeyi savunur.

HAPPY SANTE GLOBAL

HSG, yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren kendi alanında en aktif sivil toplum kuruluşu statüsünde ve 28 yıllık deneyime sahip olan Türkiye Organ Nakli Vakfı’nın ticari bir girişimi olup T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi sahibidir. Türkiye Organ Nakli Vakfı, organ bağışı ve organ nakli alanında yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren kendi alanındaki en aktif sivil toplum kuruluşu konumundadır. Aynı zamanda, 78 ülkenin dahil olduğu bir teknik yardım ve işbirliği programı olan International Transplant Network'ün kurumsal koordinasyonunu yürütmektedir. Merkez ofisimiz Ankara'da olup İstanbul'da ayrıca ofisimiz bulunmaktadır.

Benzer İlanlar