Proje İdari Koordinatörü (Ref: Proje İdari Koordinatörü)

Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği Ankara
Tam Zamanlı
İngilizce (C2, Level 6, Advanced)
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 2282

Paylaş

İlan Detayları

CEİD Ekip Arkadaşları Arıyor

Proje İdari Koordinatörü

Çalışma Yeri: Ankara

Süre: 36 Ay

Tam-zamanlı çalışma

Ana sorumluluklar:

Proje İdari Koordinatörü planlanmış proje faaliyetlerinin, taahhüt edilen proje sonuçlarını ve çıktılarını sağlamak üzere zamanında yerine getirilmesinden sorumludur. Bu amaçla Proje ekibindeki diğer çalışanların çalışmalarını yönetir ve koordine eder. Projenin beklenen çıktılarının zamanında sağlanmasına yönelik, CEİD proje yürütme kuruluna ve proje ekibine stratejik tavsiyelerde bulunur. Proje yöneticisi Avrupa Birliği (AB) Delegasyonu nezdinde projeyle ilgili gerekli işlemleri yapar ve ilişkileri yürütür; bu çerçevede tüm taraflar arasındaki koordinasyonu sağlamaktan sorumludur. Sözleşme uyarınca AB Delegasyonuna sunulması gereken her türlü bilgi, belge, talep ve raporların hazırlanmasından ve usulüne uygun olarak tamamlanmasından sorumludur.

Beklenen tecrübe ve kişisel özellikler:

Lisans ve tercihen yüksek lisans/doktora eğitimi almış, sivil toplum projeleriyle ilişkili, AB proje yönetimi bilgi ve deneyimine sahip (mali ve teknik); AB proje uygulama usul ve kurallarına ilişkin en az 5 yıl proje yönetim deneyimine sahip olmak;

  • Uluslararası temsil deneyimi ve becerisi olmak;
  • Yerel yönetimler, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin katılımı ve işbirliğiyle uygulanan, çok paydaşlı, en az 3 proje deneyimine sahip olmak;
  • Şehirlerarası seyahat etme engeli bulunmamak;
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak;
  • İyi iletişim kurma becerisine sahip olmak;
  • Çok iyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce ve Türkçe bilgisine sahip olmak;
  • İyi derecede bilgisayar ofis programları bilgisine ve deneyimine sahip olmak;
  • Toplumsal cinsiyet eşitliği alanında gönüllü veya profesyonel deneyim sahibi olmak tercih nedeni olabilir.

Başvuru Şekli: Başvurunun tamamlanması için adaylardan "Başvur" butonundan sonra çıkan bağlantıda yer alan başvuru formunu en fazla 1000 kelimelik niyet mektubu ile online doldurup göndermeleri beklenmektedir. Adayların iki referans bilgisini de içeren İngilizce ve Türkçe özgeçmişlerini, konu satırında “Proje İdari Koordinatörü” yazarak, başvuru formunda belirtilen e-posta adresine adresine göndermeleri gerekmektedir.

Değerlendirme Süreci: Başvurular, herhangi bir son başvuru tarihi beklenmeksizin değerlendirmeye alınacak ve ön inceleme sonucu uygun olabileceği düşünülen adaylar görüşmeye davet edilecektir. Değerlendirme süreci, aranan niteliklerde adayların belirlenmesi ve kabulünün ardından tamamlanacaktır.

Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği

CEİD Türkiye’de toplumsal cinsiyet eşitliğinin hayata geçirilmesi ile ilgili kamu politikalarının oluşturulma ve uygulama süreçlerinin ve sonuçlarının etkin, sistematik ve sürekli izlenmesi için gerekli kamusal ve sivil kapasitenin güçlendirilmesini amaçlayan bir örgüttür. CEİD toplumsal cinsiyet eşitliğini bilimsel olarak izlemek için gerekli uzmanlık bilgisini derlemek; bağımsız izleme deneyimlerini paylaşmak ve biriktirilen bilginin eşit paylaşımına yönelik iletişim olanaklarını yaratmak için çalışır. Türkiye’de toplumsal cinsiyet eşitsizliklerini etkin biçimde izleyerek önleme amacına hizmet etmek üzere Cinsiyet Eşitliği İzleme Merkezi (CEİM) kurarak bu amacına ulaşmaya çalışmaktadır. Bünyesinde cinsiyet eşitliği ile ilgili çeşitli alanlarda, Türkiye’nin farklı bölgelerinde, ve çeşitli kurumlarında ve STÖ’lerinde faaliyet gösteren cinsiyet eşitliği konusunda bilgili, duyarlı ve deneyimli kişiler yer almaktadır.

Benzer İlanlar