Proje Koordinatörü

Kodluyoruz Derneği İstanbul
Proje Koordinatörü
Tam Zamanlı
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 1439

Paylaş

İlan Detayları

Kodluyoruz ekibi içerisinde Proje Koordinatörü pozisyonunda bizimle çalışacak  ekip arkadaşı arıyoruz.

Kodluyoruz, Türkiye’de ve Dünya çapında yazılımcılar yetiştirmek için çalışan, Türkiye’yi bir teknoloji geliştirme merkezi yapmayı hedefleyen bir sosyal girişim. Kodluyoruz 2016 yılında, Emre, Gülcan ve Aykut’un kendi ülkelerinden binlerce kilometre ötede aşağıdaki soruları cevaplamaya çalışmasıyla ortaya çıktı:

‘Türkiye'de yaşayan, yetenekli ancak fırsatlara erişemeyen binlerce gencin kendi potansiyellerini açığa çıkarmasına nasıl yardımcı olabiliriz? Türkiye'de iyi amaçları olan yazılımcıların dünyaya değer kattığı bir ekosistemi sağlamak için ne yapmak lazım?’

Bu soruları yanıtlamak ve çözüm üretmek için LaunchCode ile beraber, tüm gençlerin eşit haklarla erişebileceği bir eğitim programı geliştirdiler. Sektörden deneyimli yazılımcılarla bir araya gelerek oluşturdukları ücretsiz  boootcamp'ler sayesinde yüzlerce genç yazılım ile tanıştı. 

Kodluyoruz ekibi olarak, bugün geldiğimiz noktada Microsoft, BSH gibi şirketlerin ve Birleşmiş Milletler, EMPower gibi uluslararası fon veren kuruluşların desteğiyle online ve yüz yüze eğitimlerle Türkiye’de yaşayan birçok gencin hayatına dokunmaya devam ediyoruz.

Bootcamp mezunlarımız için oluşturduğumuz topluluk ile kariyer serüvenlerinde de onları yalnız bırakmıyor, işe yerleştirme ve mentörlük gibi pek çok alanda onları destekliyoruz. 

Çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında daha fazla bilgiye erişmek için www.kodluyoruz.org adresini ziyaret edebilir ve sosyal medya hesaplarımıza göz atabilirsiniz.

Daha çok gence yazılım alanında fırsatlar yaratmak için Kodluyoruz ekibi olarak da büyüyoruz! 

Yazılım alanında yaptığımız çalışmaları ve  büyümemizi desteklerken topluma fayda sağlamak istiyorsan seninle tanışmak için heyecanlanıyoruz.

Ana Sorumluluk Alanları:

  • Sorumlu olunan projenin genel iş ve hedef planını hazırlamak, takip etmek

  • Proje genel bütçesini hazırlamak; bütçenin dağılımını planlamak ve yönetmek, gerekli durumlarda proje revizyon sürecini başlatmak

  • Genel planların detaylarını ekip ile planlamak, aylık olarak takip etmek ve güncellemeleri sağlamak

  • Finansal rapor, proje harcama planı ve aylık hedefler ile ilgili finansal durumları değerlendirmek, geri bildirim vermek ve planları revize etmek amacıyla Finans birimi ile aylık finansal değerlendirme toplantıları gerçekleştirmek

  • İletişim departmanı ile koordineli çalışarak projenin iletişim planını çıkarmak,

  • Aylık, ara dönem ve final raporlarının hazırlanmasında proje ekibi ile birlikte çalışmak, raporları zamanında paylaşmak ve aradaki iletişimi yönetmek,

  • Proje denetimi ile ilgili hazırlıkları ve koordinasyonu yapmak,

Aranan Özellikler:

  • Üniversitelerin ilgili lisans/ yüksek lisans bölümlerinden mezun

  • Proje yönetimi, bütçe yönetimi ve donör ilişkileri konusunda en az 3 yıl deneyimli

  • Tercihen Sivil Toplum alanında deneyim sahibi

  • İyi seviyede İngilizce ve Türkçe dil bilgisine sahip

  • Planlama ve iş takibi konusunda başarılı

  • Google araçlarını etkin kullanabilen

  • Güçlü iletişim becerisi olan ve dinamik bir ekip yapısında çalışabilen 

  • Kodluyoruz kurum kültürüne uyum sağlayabilecek

  • Teknoloji ve yazılım ile ilgili gelişmeleri takip eden ve ilgi duyan

Adayların başvurularını 10 Ekim 2022 saat 18.00’e kadar https://forms.gle/akhdhfwqZska5WmXA adresinden yapmaları  gerekmektedir. 

Merkezimiz İstanbul’da bulunuyor ancak Covid-19 Pandemisi sebebiyle yıl sonuna kadar evden çalışıyoruz. İlerleyen dönemde pandemi sürecine göre çalışma planımızı tekrar düzenliyor olacağız.

Kodluyoruz olarak fırsat eşitliğine inanıyoruz ve işe alım süreçlerimizi bu doğrultuda yürütüyoruz. 

“07.04.2016 tarihli, 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, bu ilana yapacağınız başvuru ile özgeçmişiniz içerisindeki tüm kişisel bilgilerinizin ‘Kodluyoruz’ ile paylaşılmasını ve bu bilgilerin saklanmasını kabul etmiş bulunmaktasınız.”