Proje Operasyon Koordinatörü - DALWE (Ref: DALWE-Proje Operasyon Koordinatörü)

GOPA Türkiye Malatya
AB Proje Koordinatörü
Üniversite
Tam Zamanlı
İngilizce (C1, Level 5, Upper Intermediate),İngilizce (C2, Level 6, Advanced)
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 1465

Paylaş

İlan Detayları

Pozisyon: Proje Operasyon Koordinatörü

Proje Operasyon Koordinatörü, Baş Operasyon Koordinasyon Birimi’nin “Malatya Lisanslı Depo ve Akredite Laboratuvar Projesi” faaliyetlerinin gözetimi ve işin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik süreçlerin geliştirilmesinde destek sağlayacak ve doğrudan OCU Direktörüne raporlayacaktır. Proje iş planlarının hazırlanması, geliştirilmesi ve/veya proje bütçelerinin güncellenmesinde destek sağlayacaktır. Proje yönetimi için proje özet raporları hazırlayacak ve projenin takibi için takip araçları geliştirip sürekliliklerini sağlayacaktır.

Bu pozisyonun görevi, Proje faaliyetlerinde, Proje’nin kaynaklarını stratejik biçimde yönetilmesi, süreçlerin standardize, pürüzsüz ve akıcı hale getirilebilmesi bakımından sağlanacak destek için çok önemlidir. Süreçlerin devamlılığını sağlayarak ve iş yönetimi konusunda fikir geliştirerek Proje Operasyon Koordinatörü, işletmenin, veriye dayalı ve güvenilir kararlar vermesine katkıda bulunacaktır.

Proje Operasyon Koordinatörü gelen stratejik yönlendirmeler kapsamında çalışacak ve doğrudan Operasyon Koordinasyon Birimi Direktör’üne (OCUD) raporlayacaktır. Bu kişi, Teknik Destek Projesinin Key-2 (Kilit uzman-2) ve Kilit olmayan kıdemli uzmanları ile yakın çalışma içinde olacaktır.

Proje Operasyon Koordinatörünün Malatya’da ikamet ediyor olması tercih sebebidir.

Sorumluluklar:

  • Operasyon faaliyetlerinin günlük koordinasyonuna destek sağlamak;
  • Prosedür ve uygulamalarına ilişkin sorunları tespit edip, hızlı çözülmelerini sağlamak;
  • Proje görevlerini bütçe ve zaman çizelgesi kapsamında koordine etmek;
  • Projenin sonuçlanmasını temin etmek için, gecikmeleri müzakere etmek ve/veya süreçteki engelleri ortadan kaldırmak için TAT (Teknik Destek Ekip) üyeleri ile iletişimi sağlamak;
  • Projenin hedeflerinin ve ERA’nın beklentilerinin karşılanabilmesi adına İşletme faaliyetlerini yönetmek;
  • Proje faaliyetleri ve proje çalışma şartnamesi (ToR), teklif ve başlangıç raporu ve diğer yasal belgeler arasındaki uyumluluğu sağlamak;
  • Referans amaçlı olarak, süreci ayrıntılı belgelemek;
  • Gerek olduğu doğrultuda rapor ve model (örnek) durum senaryoları hazırlamak;
  • Sözleşmelere ilişkin kritik iş verilerini yönetmek;
  • Verilen ilgili başka görevleri yerine getirmek.

 

Yetkinlikler:

  • Araştırma yapabilme ve verileri, içinde bulunulan duruma uygun ya da belirtilen ihtiyaca cevap verecek olan bilgilere dönüştürebilme;
  • Kişinin yetkisine, uzmanlık alanına ve kaynaklarına uygun olacak şekilde hızlı ve etkili karar alabilme; Belirlenmiş hedeflere ulaşmak adına, kaynak, süreç ve protokolleri planlayabilme, önceliklendirme ve kontrol edebilme; Özellikle saklama ve arşivlemeyi içeren, kayıt ve elde tutma politikaları doğrultusunda, her türlü belge yönetimi (fiziki ya da elektronik);
  • Olguları ve bulguları, hem sözlü hem de yazılı olarak etkin ifade edebilme, sunabilme;
  • İş planlaması, ekip planlarının hazırlanması ve yönetilmesi süreçlerine her açıdan destek sağlayabilme.

 

 

TEMEL NİTELİKLER

  • İşletme, Finans, Muhasebe, İdarecilik ya da mühendislik (tercihen makine, endüstri, gıda gibi) branşlarında veya herhangi başka bir ilgili bölümden Üniversite diploması ve idarecilik, finans ve tedarik alanlarında en az 3 yıllık tecrübe.
  • İngilizceyi çok iyi düzeyde okuma, yazma, konuşma becerisine ya sahip olma (Özellikle de iyi derecede İngilizce konuşabilme, iletişim sağlama avantaj olacaktır)

 

Yetkinlikler

  • Proje planlama, proje finansmanı ve proje yönetim prosedürleri konularında bilgi değerlendirmede dikkate alınacaktır;
  • Proje ve gelişim programlarının idaresi konusunda tecrübeli;
  • Lojistik ve seyahat yönetimi ve projede menfaat sahipleri (devlet çalışanları/ proje çalışanları) arasında koordinasyon sağlama dahil olacak şekilde faaliyet yönetimi;
  • Bilgisayar ve Ofis yazılım paketi (MS Word, Excel, PowerPoint vs.) kullanımında yüksek yetkinlik;
  • Yerel ve bölgesel yönetim birimleri ile çalışma tecrübesi, avantajlı olacaktır.

Adaylar, özgeçmişlerini buse.gueltekin@gopa.de e-mail adresine proje kısa adı, DALWE, ve pozisyon adını belirterek gönderebilirler. 

GOPA Türkiye

GOPA Danışmanlık is a private consulting company established in 2011 as a member of GOPA Consulting Group. We are GOPA’s local office in Ankara, working on development cooperation projects in Turkey and the northern part of Cyprus. For more than 10 years, we have been operating and implementing technical assistance projects financed by the EU and other donors in the region.
In this capacity, we have worked with a wide range of clients and counterparts in the region including various public institutions, ministries, provincial directorates, municipalities, development agencies, chambers of trade and industry, universities, trade unions, business associations, SMEs and NGOs. Relying on the strong international technical track record of GOPA Consulting Group, we also provide direct access to international best practices combined with national know-how to our clients.

Benzer İlanlar