SATIN ALMA VE TEDARİK ZİNCİRİ ASİSTANI (Ref: TR2022-013)

Pikolo Derneği Ordu
Üniversite
Tam Zamanlı 1-3
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 1374

Paylaş

İlan Detayları

SATIN ALMA VE TEDARİK ZİNCİRİ ASİSTANI

 

İlan Detayları

 

İlan No: TR2022-013 (Başvurunuzu https://pikolo.org/kurumsal/insan-kaynaklari link üzerinden gerçekleştirebilirsiniz lütfen ilan no belirtiniz, aksi takdirde başvurunuz değerlendirilmeyecektir)


Pikolo Derneği 2014 yılında Fındık Tarımında Çocuk İşçiliğinin Sonlandırılması Projesi’nde gönüllü olarak görev alan 12 öğretmen tarafından Ordu’da kurulmuştur. Pikolo Derneği uygulamasını yürüttüğü ve paydaşı olduğu projelerle çocuk işçiliğinin en kötü formlarıyla mücadele etmekte ve çalışma odağına gezici mevsimlik tarım işçi kadınları ve çocukları almaktadır.

Bu çerçevede Türkiye’nin farklı illerinde mevsimlik tarımda çocuk işçiliğinin engellenmesi amacıyla yürütülmekte olan projede derneğimizde görev almak üzere Satın Alma ve Tedarik Zinciri Asistanı takım arkadaşı aramaktayız.

 

Görev Tanımı;
 

Satın alma, envanter kontrol yönetimi, dış kaynak kullanımı, satıcı seçimi ve dağıtım dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm tedarik zinciri (tedarik ve lojistik) faaliyetlerini ve prosedürlerini uygulamak ve değerlendirmek. Tedarik zinciri verimliliğini ve etkinliğini arttırmak. Performans iyileştirme faaliyetlerinde destek olmak ve maliyet ve iş riskini azaltama aktivitelerine katılmak.

 

Beklenen Sorumluluklar;
 

  • Finansal prosedürlere, donör gerekliliklerine ve Pikolo Derneği politikaları ve standartlarına uygun bir şekilde satın alma süreçlerini takip ederek evraklarını hazırlamak,
  • Oluşturulan siparişlerin ilgili sisteme girişini yapmak ve takip etmek,
  • Siparişten teslimata kadar olan tüm satın alma sürecini izlemek,
  • Satın alma ihtiyaçlarının belirlenmesinde araştırma yapmak,
  • Tedarikçi fiyat tekliflerini değerlendirmek ve daha uygun fiyatlar elde etmek için yeni tedarikçi araştırmaları yapmak,
  • Yapılan tedarikçi sözleşmelerinin takibi ile güncellenmesi faaliyetlerinin takibini yapıp yöneticisine bildirmek,
  • Yönetime iletmeden önce tüm satın alma sözleşmelerini gözden geçirmek,
  • Satın alma faaliyetleri ile ilgili tüm kayıt, rapor, fatura, bilgi ve dökümanları muhafaza etmek,
  • Satın alma süreçlerinin verimliliğini arttıracak ve maliyetlerini azaltacak proje geliştirme süreçlerine destek vermek,
  • Satın alınan ürünlerin kalite kontrol ve depolama işlemleriyle ilgili gerekli koordinasyonuna destek olmak,

 

Aranan Özellikler;
 

  • Üniversitelerin ilgili lisans – ön lisans bölümlerinden mezun olmak,
  • Sivil toplum alanında benzer projelerde 1-2 yıl arası deneyime sahip olmak,
  • Planlama ve organizasyon becerisi sergilemek,
  • Problemler karşısında çözüm üretebilmek,
  • İş birliği ve ekip çalışmasına yatkınlık göstermek,
  • Analitik düşünme yeteneğine sahip olmak,
  • Etkili iletişim yeteneği sergilemek,
  • Erkek adaylar için askeri yükümlülüğü bulunmamak.

 

Çalışma Yürütülecek Lokasyon: Ordu

Süre: Min. 3 ay, Max. 1 Yıl (Performansa göre kontrat yenilenebilir.)

 

Adayların 14/06/2022 ’ye kadar güncel cv ve niyet mektubu ile TR2022-013 referans kodunu yazarak hr@pikolo.org adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

Başvuru yapan adaylardan sadece ön listeye giren adaylara geri dönüş yapılacaktır.

Ön listeye giren adaylardan koşullar için kanıtlayıcı doküman talep edilecektir.

 

07.04.2016 tarih, 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, bu ilana yapacağınız başvuru ile özgeçmişiniz içerisindeki tüm kişisel bilgilerinizin Pikolo Derneği ile paylaşılmasını ve bu bilgilerin saklanmasını kabul etmiş bulunmaktasınız.”

 

 

Pikolo Derneği

Pikolo Derneği 2014 yılında Ordu ilinde çocuk işçiliğinin sona erdirilmesini kendine misyon edinmiş 12 eğitimcinin kurmuş olduğu bir sivil toplum kuruluşudur.
2014 yılından bu yana topluma göre dezavantajlı durumda bulunan başta çocuk, kadın ve gençlerin dezavantajlarını ortadan kaldırmayı hedefe alarak çalışmalar sürdüren derneğimiz, çalışmalarını kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve özel sektör işbirliklerinde yürütmektedir.
Mevsimlik tarım işçi ailelerinin çocuklarının okul terkinin önlenmesi ve eğitime devamlılıklarının sağlanması adına çocukların yaşadıkları şehirlerde başta öğretmenler olmak üzere bir çok aktörle farkındalık çalışmaları yürütmektedir.
Pikolo Derneği’nin saha deneyimleri ve uygulama gücü, ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ile bundan sonraki süreçlerde de çocukların yüksek yararına çalışmalar sürdürülmeye devam edilecektir.
Diğer İlanlar

Benzer İlanlar