Savunu ve İletişim Uzmanı (Ref: Savunu ve İletişim Uzmanı)

Tohum Otizm Vakfı İstanbul
Üniversite
Tam Zamanlı
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 3566

Paylaş

İlan Detayları

Temel Nitelikler

·         Üniversitelerin iktisadi, idari, sosyal bilimler, iletişim veya eğitim fakültelerinden mezun,

·         Sivil alana duyarlı, eğitim, sağlık, engellilik, çocuk politikaları ve savunuculuk alanlarından en az birinde tecrübeli,

·         Politika geliştirme süreçlerini destekleyici şekilde kamu kurumları ve kamunun işleyişi hakkında bilgi sahibi,

·         İleri derecede Türkçe ve İngilizce yazılı ve sözlü ifade becerisi sahibi,

·         Microsoft Outlook, Word ve Excel, Google Drive, Zoom ve diğer belge paylaşım sistemleri dahil olmak üzere ofis ve iletişim yazılımlarında yeterlilik gösteren,

·         Sosyal medya yönetimi ve içeriği geliştirme konusunda bilgi ve deneyime sahip,

·         Kurumsal iletişim ve görünürlük stratejisi hazırlama konusunda çalışma deneyimine sahip olan,

·         Dijital içerik geliştirme, web site yönetimleri ve sosyal medya yönetimi gibi alanlarda tecrübeli ve bu alanlardaki trendleri takip eden,

·         Şehirlerarası seyahat etmeye engeli olmayan,

·         İstanbul’da ikamet eden,

İş Tanımı

·         Vakfın stratejik planı ve savunu hedefleri doğrultusunda savunu planı hazırlayarak tüm uygulama süreçlerini (kampanya, izleme, planlama, organizasyon, bütçeleme, içerik oluşturma, raporlama vb.) hayata geçirmek ve politika önerileri geliştirmek.

·         Proje hedeflerinin ve çıktılarının yaygınlaşması için gereken çalışmaları yapmak.

·         Günlük haber takibi yaparak, önemli gelişmeleri ve bu gelişmelerle ilgili aksiyon önerilerini kurum içi ilgili kişi ve birimlerin dikkatine sunmak.

·         Sosyal medya hesapları, web sayfası ile ilgili geliştirme ve güncelleme çalışmalarını yapmak.

·         Proje çıktılarının tanıtımı için sürekli yeni ve yaratıcı kanallar öngörmek ve var olanların etkinliğini sağlamak.

·         Kurumsal kimlik standartlarının ve iç-dış iletişim konusunda gerekli olan standart ve prosedürlerin oluşturulmasını ve hayata geçirilmesini sağlamak.

·         Kurum içi ve dışı iletişim faaliyetleri kapsamında düzenlenen organizasyon, etkinlik, toplantı ve diğer halkla ilişkiler çalışmalarını yürütmek.

·         Reklam ajansı ve dijital ajans başta olmak üzere hizmet alınan üçüncü partiler ile verimli, düzenli ve sağlıklı çalışacak iş süreçlerini, iş akışını kurgulayarak, yürütmek.

·         Kurumsal iletişim faaliyetleri kapsamında tüm editoryal çalışmaları hazırlamak ve bu çalışmalarla ilgili olarak üçüncü partilerle birlikte iş süreçlerini yürütmek.

·         Kurumsal Dergi; Faaliyet Raporu; İç ve Dış Mektupları; Basın Bültenleri; Web sitesi; Kurumsal Resmi İlanlar ile ilgili işlemleri yürütmek.

·         Basın yayın alanında faaliyet gösteren gazete, dergi, yayınevi ve benzeri kuruluşlarla iletişimi sürdürmek, telif hakları, izin belgeleri gibi konulardaki iş süreçlerini takip etmek.

·         Görevlendirildiği projede gerekli çalışmaları iş planı ve bütçe doğrultusunda takip etmek ve raporlarını hazırlamak.

Not: Adayların işe başlayabilecekleri tarih ve ücret beklentilerini de içerecek şekilde bir ön yazı ile başvuruda bulunmaları rica edilmektedir.

  • Referans Kodu : Savunu ve İletişim Uzmanı
  • Başvurunuzu referans kodu ile ik@tohumotizm.org.tr adresine iletiniz. 

Tohum Otizm Vakfı

Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı, ‘otizm spektrum bozukluğu’ olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla 15 Nisan 2003 tarihinde kurulmuştur.

Benzer İlanlar