Şoför alımı (Ref: SU-SFR-19)

AAR Japan Şanlıurfa
Şoför
Lise
Tam Zamanlı 1-3
Kürtçe (B2, Level 4, Intermediate ),Arapça (B2, Level 4, Intermediate ),Türkçe (C2, Level 6, Advanced)
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 4746

Paylaş

İlan Detayları

AAR Japan, Türkiye’ de ilk olarak 2011 yılında meydana gelen Van Depremi sonrası Türkiye'de çalışmaya başlamıştır ayrıca Suriye Krizine sahada yanıt veren ilk uluslararası Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) birisidir. AAR Japan, 2012'den beri Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve İstanbul'da yaşayan mültecilere yönelik temel ihtiyaçlar, eğitim, gıda güvenliği, korunma ve sağlık alanında projeler gerçekleştirmektedir.

Projenin genel amacı, bir yandan engelli bireylerin sağlık sorunları, koruma risklerini ve hassasiyetleri ile ilgili koruyucu bir ortam oluşturulmasına katkıda bulunmak, diğer taraftan da Engelli bireylerin çıkarları doğrultusunda kalıcı çözümler üretmektir.

AAR Japan, Şanlıurfa'daki ofisinde çalıştırılmak üzere Şoför alımı yapacaktır.

 

Genel Görev tanımı :

AAR Japan Şanlıurfa ofisinde, Kıdemli lojistik sorumlusu ve asistanı kontrolünde araç kullanma / haberleşme desteği ve Türkiye içerisinde çalışanların resmi amaçlı seyahatlerini sağlamak ve AAR Japan'a ait araçların kullanımı ile ilgili diğer verilecek görevler.

 

Sorumluluklar :

- Proje çalışanlarının ,yöneticinin talepleri doğrultusunda çeşitli lokasyonlara ve toplantılara araçla götürülmesi.

- Sorumlu olduğu aracın, yağ, su kontrolü, akü, fren ve aracın tekerleklerinin günlük kontrollerin yapılması.

- Sorumlu olduğu proje aracının araç taşıma kayıt tutanağının tutulması ve takip edilmesi. ( Yakıt tüketimi, günlük kullanıma bağlı olarak KM kayıtları ve yolcu kayıtlarının Türkçe tutulması )

- Proje kapsamında engelli bireylere dağıtılması gereken medikal cihazların ve teçhizatların dağıtımının yerine getirilmesi.

- 2918 sayılı T.C. karayolları kanununa, trafik kurallarına ve diğer ilgili kanunlara uygun olarak güvenliği araç kullanımı.

- AAR Japan araçlarının, yönetici tarafından belirtilmiş resmi ve izinli işler için kullanılmasını sağlamak.

- AAR Japan tarafından verilecek İlgili diğer görevlerin yerine getirilmesi.

 

Aranan Ana nitelikler :

- Lise diploması

- 4 yıl yada daha uzun süre ilgili iş alanında aynı seviyede sorumluluklar almış olmak.

 

Aranan Temel Nitelikler :

- Türkçe' yi akıcı bir şekilde yazma ve konuşma

- En az 3 yıl profesyonel ve 1 yıl ilgili çalışma alanında iş tecrübesi.

- Arapça yada Kürtçe dillerinden birini konuşabilmek.

Aranan genel nitelikler :

- Araç bakımı ve arıza tespiti konusunda genel bilgi sahibi olmak.

- Görev yerlerinin güzergahı ve yerel trafik kanunları konusunda kesin bilgi sahibi olmak.

- Doğrulanmış Güvenilir sürüş kayıdı.

 

BAŞVURU KILAVUZU:

Aranan niteliklere sahip ilana başvurmak isteyen adayların e-posta konu kısmına ilgili kodu yazarak ( SU-SFR-19 ) ilanda yeralan mail adresimize özgeçmişleri ve ön yazılarını göndermeleri ve aşağıdaki linke tıklayarak ilgili formu  kadar doldurmaları gerekmektedir.

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=16bz_jLno0GvHN1mIdb0te29uDwDOihMitl-iDCHkWhUNFBOREE3VTRGWDFZMUJPSlBYSUZaVVk1RC4u

Son başvuru tarihi : 5 Mart 2019 

Söz konusu pozisyonu aciliyeti nedeniyle AAR Japan yukarıda verilen son başvuru tarihinden önce aranan niteliklere sahip bir adayı işe alma haklarını saklı tutar.

Not : Son başvuru tarihinden sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Sadece aranan tüm özelliklere sahip ön elemeyi geçen adaylar ile mülakat ve test için bağlantıya geçilecektir. Beyan edilen evraklar geri iade edilmeyecektir.

 

 

 

 

AAR Japan

AAR Japan was founded in 1979 by Yukika SOHMA, our first chairperson, with a mission to help refugees from Indochina, and as a civil organization without any political, religious, or ideological affiliations. It has since then grown into an international organization approved and registered by the United Nations.

Benzer İlanlar